EGYEDÜL NEM MEGY!

MI IS EGY CSAPATKÉNT CSINÁLJUK.

DR. KOLLÁRNÉ DÉRI KRISZTI: "FOGYNI CSAK A GYŐZTESNEK SZABAD"

A ZK-KÚRA PROGRAM ötletgazdája, szenvedő, akarom mondani nagyon is szerethető alanya és a fogyási projekted kísérő partnere: Kriszti

Mérnök-szakközgazdász, egykori termelési igazgató, nemzetközileg akkreditált life és business coach (élettervezési és üzletviteli, menedzsmenttanácsadó), hivatalos mediátor-kiképző tréner, Magyarország legrégebbi tanácsadói közösségének, a Magyar Coachszövetség (2008.) kuratóriumi elnöke és a DR. KOLLÁR ISKOLA tanára vagyok.

Kérlek, ne is kezdj pszichologizálni! Nem, nem azért híztam meg, mert rosszul éreztem magam a bőrömben! Sőt, nagyon is sok munkám, édes családom, gyönyörű lányaim, okos férjem és szuper tanítványaim vannak. Mindent megköszönhetek az életemnek.

Egyszerűen rengeteget utazom és ülök tanácsadóként. Ide-oda vetődve benzinkúton, gyorséttermekben,  eszünk, ahol az édességeken és a szénhidrátdús mérgeken kívül nem lehet mást vásárolni.

Mozgásról pedig nem nagyon álmodhatok.

Így gondoltam. Eddig.

Az óráimon sírva röhögnek a tanítványaim, ha megemlítettem a ZK-kúra (Zabálj Kevesebbet!) című stratégiát. Pedig nem is vicces. Életbevágó. Életeket mentő. 

Most nekiláttam, hogy megmutassam, úgy élek, ahogy tanítom: Minden a fejben dől el!

Gyere velem, neked is sikerülni fog!

PÉCSVÁRADI ALiZ, A ZK-PROGRAM KREATÍV MENEDZSERE, AKKREDITÁLT LIFE COACH PARTNER

PÉCSVÁRADI ALIZ
ZK-PROGRAM kreatív menedzsere, akkreditált life coach partner

Miben fordulhatsz hozzá?

Ha megérted, hogy életeket menthet a programunk, így a kezdeményezésünkkel egyetértesz, sőt támogatni szeretnéd (szponzoráció bármely módon), nagyon megköszönjük és meg is háláljuk!

A segítségedet több száz, ezer ember nevében fogadjuk és megsokszorozzuk.

Ha pedig a programba olyan módon kívánsz becsatlakozni, hogy magad is jó útra térsz, belefognál a diétába, de nem tudod, hogy kezdj neki, más terhet is cipelsz, amihez jól jönne egy szakértő segítsége, ne állj meg itt, keresd, hívd őt!

E-mail: aliz.pecsvaradi@me.com

Tel.: +36 30 641 3634

Szeretettel hívunk, várunk közénk téged is!

MAKÁNY MIKLÓS, A ZK-PROGRAM SZEMÉLYI EDZŐJE, AKKREDITÁLT LIFE COACH PARTNER

MAKÁNY MIKLÓS
ZK-PROGRAM személyi edző szakértője, akkreditált life coach

Miklós évek óta dolgozik személyi edzőként, így nemcsak ebben a programban számíthatsz rá. Ne csak akkor keresd, ha fogyni akarsz, hanem ha már eddig is tettél önmagad egészségéért, netán hosszabb ideje aktívan sportolsz!

Mindenkinek tud újat mutatni!